Spring | Dacia Spring

DE LA

20800 €

TVA inclus *

Pe baza experienței acumulate în ultimii 10 ani din poziția de lider pe care Groupe Renault o ocupă în domeniul mobilității electrice, Dacia Spring marchează începutul unei noi ere privind mobilitatea electrică accesibilă tuturor. 

Cel mai accesibil model electric de pe piață!

O NOUĂ REVOLUȚIE DACIA

Accesibil, robust, spațios… și electric, noul Spring este un vehicul de oraș care îmbină valorile de bază ale brand-ului Dacia cu avantajele unei motorizări 100% electrice. Pentru călătoriile tale în oraș și în apropiere, descoperă plăcerea unei deplasări rafinate și silențioase, fără zgomote provenite de la motor și alte vibrații neplăcute.
Cu o baterie de 26,8 kWh***, Dacia Spring permite obținerea unei autonomii de 225 km* WLTP. Poți merge în oraș până la 5 zile, fără să trebuiască să încarci bateria vehiculului! 

ELECTRIC, FĂRĂ GRIJI!

Vrei să iei o pauză? Nimic mai ușor! Încarcă noul Spring acasă, la o priză obișnuită sau instalează un Wallbox****, pentru o încărcare rapidă, în 4 ore și 27 de minute. Te grăbești? Cu încărcătorul CC (disponibil opțional), poți încărca bateria până la 80% în numai 50 de minute, la o stație de încărcare rapidă.
Vrei să prestabilești temperatura în habitaclu, să verifici încărcarea bateriei sau să pornești/oprești încărcarea? Folosește MY Dacia și gestionează de la distanță autonomia, pentru un plus de confort și simplitate.

DESIGN INOVATOR

Ești pregătit să faci față agitației urbane? Linii puternice, dimensiuni compacte, semnătură luminoasă Dacia cu design nou, bare de pavilion, jante de 14”, din aliaj ușor, cu aspect diamantat, scut de protecție spate și gardă mare la sol. Noul Spring îmbină agilitatea unui vehicul de oraș cu robustețea unui SUV și se remarcă prin aspectul modern. 

Dacia Spring este compactă, dar este și spațiosă, cu 4 locuri generoase și un interior modular. De asemenea, oferă cel mai mare volum de încărcare din clasa sa, cu un portbagaj spațios (280 l*) și banchetă spate rabatabilă. Atât de inteligent!

O EXPERIENȚĂ PLĂCUTĂ LA BORD

Mai ușor de condus și cu o manevrare simplificată în viața de zi cu zi - echipamentele Dacia sunt proiectate pentru a oferi o experiență la bord practică și confortabilă. Acestea includ sistemul multimedia MEDIA NAV cu ecranul tactil de 7" ce permite conectarea prin Android Auto™ și Apple CarPlay™ pentru smartphone-urile compatibile, precum și prin Bluetooth®, ecran color de 3,5" pentru șofer, senzori de parcare spate și cameră video spate, servodirecție electrică, geamuri electrice față și spate, închidere centralizată cu telecomandă, aer condiționat etc. 

Vrei Dacia Spring?

Primul vehicul electric accesibil!

cere o ofertă
produs.php0