Promotii | Promoții | Sandero Stepway Essential ECO-G 100

Sandero Stepway Essential ECO-G 100

Essential ECO-G 100

Dacia Sandero Stepway Essential ECO-G 100

14100 € TVA inclus *

DE LA 149 EUR/ LUNĂ** (TVA INCLUS)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

  • Garanție extinsă (până la 5 ani);
  • Revizii incluse (până la 5 ani);
  • Asistență rutieră (până la 5 ani);
  • Dobândă fixă / 60 luni.

Echipamente incluse:

  • Aer condiționat cu reglare manuală;
  • Cruise Control;
  • Bare de pavilion modulabile;
  • Faruri cu aprindere automată;
  • Jante aliaj 16".

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2024, sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla în anul 2024.

Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Dacia Sandero III Stepway Essential ECO-G 100 v2, în valoare maximă totală de 3.200 Euro (16000 lei, conform Ghidului de finanţare Rabla Clasic valabil în 2023, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei) a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 500 Euro (TVA inclus) și a reducerii de 600 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Dacia Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament).

Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare și eco-bonusurilor, aşa cum sunt precizate în Ghidul de finanţare Rabla 2023 și este aplicată în conformitate cu proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului mediului, apelor și pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, conform ofertei și regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanţare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2024.

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 martie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Sandero III Stepway Essential ECO-G 100 v2, în valoare de 57 515 lei, cu 35% avans (20 130 lei), 545 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 37 385 lei valoarea totală finanțată, 11.69% DAE, durată 60 de luni, 34 732 lei valoare reziduală, valoare servicii 9 244 lei, 67 865 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

*** Omologat WLTP, în ciclu combinat.

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

Toate promoțiile

SANDERO CITY SCE 65

Sandero City11800 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Essential ECO-G 100

Jogger Essential ECO-G 10016190 €

TVA inclus*

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Expression TCe 90

Logan Expression TCe 9013250 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Duster

Noul Duster Essential ECO-G 10018800 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii
promotii.php5