Promotii | Promoții | Jogger Essential ECO-G 100

Jogger Essential ECO-G 100

Essential ECO-G 100

Dacia Jogger Essential ECO-G 100

16190 € TVA inclus*

159 EUR/ LUNĂ** (TVA INCLUS)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

  • Dobândă fixă timp de 60 luni;
  • Garanție extinsă până la 5 ani;
  • Revizii incluse până la 5 ani;
  • Asistență rutieră până la 5 ani.
Echipamente incluse:
  • Faruri cu aprindere automată;
  • Scaun șofer reglabil pe înălțime;
  • Sistem monitorizare presiune pneuri;
  • Media Control;
  • Jante 16";
  • Faruri fază scurtă Eco Led.

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2024. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, în valoare de 200 euro (TVA inclus) pentru modelul  Dacia Jogger Essential ECO-G 100 și a reducerii de 600 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Dacia Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament). Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 martie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Jogger Essential ECO-G 100 (5 locuri) v2, în valoare de 82 595 lei, cu 38% avans (31 039 lei), 795 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 51 556 lei valoarea totală finanțată, 11.17% DAE, durată 60 de luni, 37 973 lei valoare reziduală, valoare servicii 9 244 lei, 86 129 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

*** Omologat WLTP, în ciclu combinat.

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

Toate promoțiile

SANDERO CITY SCE 65

Sandero City11800 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Expression TCe 90

Logan Expression TCe 9013250 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Essential ECO-G 100

Sandero Stepway Essential ECO-G 10014100 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Duster

Noul Duster Essential ECO-G 10018800 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii
promotii.php5