Promotii | Programul RABLA | Sandero Stepway Essential ECO-G 100

Sandero Stepway Essential ECO-G 100

Essential ECO-G 100

Dacia Sandero Stepway Essential ECO-G 100

Prin programul RABLA

10900 € TVA inclus *

Sandero Stepway Essential ECO-G 100 DE LA 109 EUR/luna**

Prin Programul Dacia Finance

Include 5 ani "fără griji":

  • Dobândă fixă timp de 60 luni
  • Garanție extinsă până la 5 ani
  • Revizii incluse până la 5 ani
  • Asistență rutieră până la 5 ani
  • Finanțare de la Dacia, prin programul Dacia Finance

Echipamente incluse:

  • Aer condiționat cu reglare manuală;
  • Cruise Control;
  • Bare de pavilion modulabile;
  • Faruri cu aprindere automată;
  • Jante aliaj 16"

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

Ofertă destinată persoanelor fizice prin Programul Rabla Clasic, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 ianuarie 2024, sub condiţia deschiderii și de la data deschiderii înscrierilor în PSIPAN pentru Programul Rabla Clasic în anul 2024.

Oferta este calculată și prezentată conform condiţiilor Programului Rabla Clasic, valabile pentru anul 2023 și va fi aplicată în conformitate cu prevederile Programului Rabla Clasic valabile pentru anul 2024, de la momentul la care acestea vor fi publicate prin intermediul Ghidului de finanţare a Programului. Preţul final al vehiculului și reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidului de finanţare Rabla Clasic care va fi valabil în 2024. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programului Rabla Clasic 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Dacia Sandero III Stepway Essential ECO-G 100 v2, în valoare maximă totală de 3.200 Euro (16000 lei, conform Ghidului de finanţare Rabla Clasic valabil în 2023, calculați la cursul de 1 Euro/5 lei) a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 500 Euro (TVA inclus) și a reducerii de 600 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Dacia Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament).

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 ianuarie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Sandero III Stepway Essential ECO-G 100 v2, în valoare de 56 015 lei, cu 33% avans (18 485 lei), 546 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 37 530 lei valoarea totală finanțată, 11.68% DAE, durată 60 de luni, 34 884 lei valoare reziduală, valoare servicii 9 244 lei, 68 076 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

*** Omologat WLTP, în ciclu combinat.

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

Toate promoțiile

SANDERO CITY SCE 65

Sandero City8900 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Essential ECO-G 100

Jogger Essential ECO-G 10012990 €

TVA inclus*

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Expression BLUE DCI 115

Duster Expression BLUE DCI 11515250 €

TVA inclus*

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Expression TCe 90

Logan Expression TCe 9010350 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Expression ECO-G 100

Duster Expression ECO-G 10013900 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Extreme

Spring Extreme9550 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii
promotii.php7