Promotii | Programul RABLA | Jogger Expression Hybrid 140

Jogger Expression Hybrid 140

Expression Hybrid 140

Dacia Jogger Expression Hybrid 140

Prin programul RABLA

19850 € TVA inclus *

JOGGER Expression Hybrid 140

200 EUR / LUNĂ** (fara TVA) PRIN DACIA Finance

Include 5 ani "fără griji":

  • Garanție extinsă (până la 5 ani)
  • Revizii incluse (până la 5 ani)
  • Asistență rutieră (până la 5 ani)
  • Dobândă fixă 60 luni

Echipamente incluse:

  • Faruri cu aprindere automată cu faza scurtă Eco Led;
  • Bare de pavilion modulabile;
  • Sistem monitorizare presiune pneuri;
  • Media Display: radio DAB, ecran 8", comenzi pe volan & satelit, Bluetooth®, 4 difuzoare; USB;
  • Geamuri electrice față și spate.

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 iulie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Dacia Jogger Expression (5l) HYBRID în valoare maximă totală de 3.500 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei), a reducerii de 600 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Dacia Finance (vezi regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 300 Euro (TVA inclus). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programelor Rabla/Rabla Plus 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 iulie 2023, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Jogger Expression (5l) Hybrid, în valoare de 101 187 lei, cu 32.3% avans (32 684 lei),1 000 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 68 504 lei valoarea totală finanțată, 10.71% DAE, durată 60 de luni, 49 361 lei valoare reziduală, valoare servicii 9 584 lei, 109 834 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limita atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile.  Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului. 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

Toate promoțiile

Expression TCe 90

Logan Expression TCe 9010290 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Essential ECO-G 100

Sandero Stepway Essential ECO-G 10010890 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Stepway Extreme+

Sandero Stepway Extreme+12290 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Expression ECO-G 100

Duster Expression ECO-G 10013690 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Extreme TCe 150

Duster Extreme TCe 15020140 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Extreme

Spring Extreme10865 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Spring Expression

Spring Expression8990 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Extreme+ ECO-G 100

Jogger Extreme ECO-G 10014950 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii
promotii.php9