Promotii | Programul RABLA | Duster JOURNEY+ ECO-G 100

Duster JOURNEY+ ECO-G 100

JOURNEY+ ECO-G 100

Dacia Duster JOURNEY+ ECO-G 100

Prin programul RABLA

16450 € TVA inclus *

Duster JOURNEY+ ECO-G 100

180 EUR / LUNĂ** (TVA INCLUS), PRIN PROGRAMUL RABLA 2023 ȘI DACIA Finance

Include 5 ani "fără griji":

 • Dobândă fixă timp de 60 luni
 • Garanție extinsă până la 5 ani
 • Revizii incluse până la 5 ani
 • Asistență rutieră până la 5 ani
 • Finanțare de la Dacia, prin programul Dacia Finance

Echipamente incluse: 

 • Aer condiționat cu reglare manuală
 • Volan îmbrăcat în piele
 • Geamuri electrice față spate
 • Media display
 • Proiectoare de ceață
 • Jante de aliaj 16"
 • Asistență la parcarea cu spatele (senzori acustici)

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 ianuarie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor pentru modelul Noul Duster Journey+ ECO-G 100 în valoare maximă totală de 2.700 Euro (calculat la cursul 1 euro/5 lei), a reducerii de 200 Euro (TVA inclus) aferentă campaniei promoționale Dacia Finance (Vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 500 Euro (TVA inclus). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii primelor Programelor Rabla / Rabla Plus 2022 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 ianuarie 2023, prin Dacia Finance, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Ofertă destinata persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 Ianuarie 2023. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Duster Journey+ ECO-G 100, în valoare de 83 471 lei, cu 30% avans (25 041 lei), 901 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finantarii include: comision de analiza dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv inmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, 58 429 lei valoarea totală finantată, 11.01% DAE, durata 60 de luni, 38 559 lei valoare reziduala, valoare servicii 7 846 lei, 93 091 lei valoare totală plătibilă, se va intocmi obligatoriu RCA si CASCO de catre utilizator sau de catre finantator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.   

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

Toate promoțiile

EXPRESSION ECO-G 100

Jogger EXPRESSION ECO-G 10015550 €

TVA inclus*

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Prestige ECO-G 100

Logan Prestige ECO-G 10012450 €

fara TVA *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Expression ECO-G 100

Sandero Stepway Expression ECO-G 10013800 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Stepway Essential

Sandero Stepway Essential12000 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

SL Extreme TCe 150

Duster SL Extreme TCe 15020500 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

EXPRESSION

Dacia Spring EXPRESSION11050 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii
promotii.php7