Promotii | Programul RABLA | Duster Expression ECO-G 100

Duster Expression ECO-G 100

Expression ECO-G 100

Dacia Duster Expression ECO-G 100

Prin programul RABLA

13690 € TVA inclus *

Duster Expression ECO-G 100

149 EUR / LUNĂ** (TVA INCLUS), PRIN PROGRAMUL Rabla si DACIA Finance

Include 5 ani "fără griji":

 • Dobândă fixă timp de 60 luni
 • Garanție extinsă până la 5 ani
 • Revizii incluse până la 5 ani
 • Asistență rutieră până la 5 ani
 • Finanțare de la Dacia, prin programul Dacia Finance
Echipamente incluse:
 • Aer condiționat cu reglare manuală;
 • Proiectoare de ceață;
 • Cruise control;
 • Media Display;
 • Oglinzi retrovizoare reglabile electric și dejivrante;
 • Geamuri electrice față cu impuls pe partea șoferului.

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 octombrie 2023 sub condiţia redeschiderii înscrierilor în PSIPAN și eligibilității clientului conform Programului Rabla. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul Dacia Duster Expression ECO-G 100 în valoare maximă totală de 2900 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei), a reducerii de 660 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Dacia Finance în vigoare la momentul prezentării ofertei  (vezi regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 650 Euro (cu TVA).  Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă calculată și prezentată conform condiţiilor Programului Rabla, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, valabile pentru anul 2023. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programului Rabla 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor condiții, valabilă până la 31 octombrie 2023, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA..

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Duster Expression ECO-G 100, în valoare de 69 725 lei, cu 30.5% avans (21 266 lei), 747 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finantarii include: comision de analiza dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv inmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 48 459 lei valoarea totală finanțată, 11.29% DAE, durata 60 de luni, 35 666 lei valoare reziduala, valoare servicii 8 368 lei, 80 938 lei valoare totală plătibilă, se va intocmi obligatoriu RCA si CASCO de catre utilizator sau de catre finantator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

Toate promoțiile

Expression Hybrid 140

Jogger Expression Hybrid 14019850 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Expression TCe 90

Logan Expression TCe 9010290 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Essential ECO-G 100

Sandero Stepway Essential ECO-G 10010890 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Stepway Extreme+

Sandero Stepway Extreme+12290 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Extreme TCe 150

Duster Extreme TCe 15020140 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Extreme

Spring Extreme10865 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Spring Expression

Spring Expression8990 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Extreme+ ECO-G 100

Jogger Extreme ECO-G 10014950 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii
promotii.php9